Слайдшоу за сайт

Рекламно слайдшоуЕфекти за изграждане на сайтове от рекламни снимки зареждащи се в слайд шоу в уеб страница.

Slide show / на български Слайд шоу/ е ефект за ротация на снимки със зададен ефект. Обобщено това е скрипт, който ще направи вашия уеб сайт „раздвижен“. Такава изработка на сайт, цели да се акцентира вниманието на посетителя върху използваните изображения. Слайдшоуто успешно се ползва както за реклама на дадена стока или услуга, така и за демострация на презентация или портфолио. Успешно се използва и като мини галерия за изграждане на сайт.

Искате ли да имате красиво слайдшоу в сайта си? Предлагаме ви изработка на модул генериращ слайдшоу от качени картинки и снимки на сървъра. За броени минути във вашия уеб сайт ще имате изработка на прекрасен модул за слайдшоу. Администрацията му е изключително опростена – просто качване няколко изображения, избирате си ефект на визуазация и готово! Имате на разположение десетки вградени скрипта за слайдшоу.

За самото слайдшоу са нужни няколко на брой снимки, които предварително да бъдат оразмерени в еднакъв размер. Модула за изработка на слайдшоу съдържа в себе си вградени скриптове с помощта на които се визуализира ефектното представяне на самите изображения.

Описание на ефекта

Модула за изработка на слайдшоу представлява онлайн генератор за визуализация на снимки, подредени в определен порядък с ефект на тяхното показване на екран. Набор от снимки, които се зареждат през определен интервал време в интернет страница. Прекрасни ефекти на показване на снимки – ефект на преливане и ефект на движение. Модула може да се използва и като рекламен банер в уеб сайт.

Настройки за слайдшоу

  • размер на панела със слайдшоу в уеб страницата
  • време на изчакване между визуализацията на снимките
  • избор за подреждане на снимките – по име или време на създаването им
  • автоматично създаване на тъмпнели /малки изображения/
  • уточняване на размер за малките изображения
  • избор между ефект на преливане и ефект на движение

Цена за изработка на слайдшоу

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

 

В заключение: Самото слайд шоу е средство за нагледно представяне на продукт, услуга или просто идея. Човешкото зрително възприятие има огромно и силно въздействие. Ето защо изработването на слайдшоу в един сайт и създаването на подобен вид модули и скриптове набира все по-голяма популярност както при самото изграждане на уеб сайта, така и в неговото рекламно представяне.

 

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!