Сменящи се снимки в сайт

Сменящи се снимки за сайтКачени снимки или изображения на уеб сайт с ефект на сменяне през определен интервал от време.

Ротация на снимки или сменящи се снимки през определен интервал от време е един от най-често срещаните ефекти при изработване на сайтове. При доста сайтове той е неизменна част от уеб дизайна му. За целта този модул се публикува в горната част на сайт, така че да заеме позията за банери. Тъй като в административната част може да се укаже размера на банера, модула може да се използва както за широката част на сайта, така и за тясна лента – примерно вляво или вдясно от съдържанието на сайта.

С помощта на такъв модул може да се направи лесно и бързо красив и ефектен сайт. Разбира се успеха на един динамичен сайт не се крие само в неговата ефектност, а и в неговата ефективност. В зората на интернет всеки клиент искаше ефектен сайт, но рядко ефектните сайтове биваха ефективни, защото се наблягаше на ефектите /т.е. целта да се впечатли самия посетител/, а не на съдържанието на сайта. В последните години обаче има тенденция двете неща да се съчетават – ефектен сайт с ефективно съдържание. Ето тук е ключа от успеха на един уеб сайт. За богато съдържание на сайт е нужна изработка на динамичен тип сайт, който да предразполага към голямо съдържание, организирано в категории и менюта. С помощта на модули за ефекти може лесно динамичния сайт да се превърне в ефектен сайт, но да не губи от неговата ефективност като съдържание. Съветвам всички захванали се с начинанието за изработване на сайт да се възползват от тази комбинация – направа на динамичен сайт с модул за ефекти.

Модул за ротация на снимки в динамичен сайт с ефект на сменяне на изображенията през определен интервал от време

Сменящи се през определен интервал снимки. Този ефект може да се използва за рекламен банер. Посетителя на уеб сайта може да се предвижва през различните снимки с помощта на навигационни стрелки, които се показват върху снимката. Модула за изработка на ефект за уеб сайт има 25 вида вградени ефекти.

Настройки в административния модул

  • размер в ширина и височина за ефекта
  • избор на скрип за вграден ефект – 25 на брой вида ефекти
  • опция за автоматично стартиране на ротация на изображенията
  • показване или скриване на навигационните стрелки в сайта
  • промяна на местото на навигационните стрелки – долу, горе, вляво или вдясно
  • време на зареждане на следваща снимка и интервал за преминаване от снимка в снимка

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!