Въртящи се снимки в сайт

Въртящи снимкиЕфект за направа на уеб сайт, състоящ се от въртящи се изображения със скрипт през определено време.

Прекрасен ефект за динамичен интернет сайт! Прегледайте демо ефекта за създаване на уеб сайт с анимирани изображения. Представяме ви модул за ефект в сайтове, който е управляем през административната система. Качвате снимките в папка, избирате времето през което да се подменят изображенията и готово! Лесна и бърза настройка.

Модул с въртящи се снимки с много красив ефект.
Времето за сменяне на снимките може се променя от админ панела.

Модулът за зрителен ефект на сайт се използва за фокусиране на вниманието на посетителите към важни ваши продукти, стоки или услуги. Успешно се използва и за зрително подканване на посетителите да кликнат и да посетят интернет страници в сайта, примерно секция с промоционални продукти или продукти с отстъпка.

Един съвременен уеб сайт още при неговата изработка трябва да е замислен както да е много съдържателен, така и да е лесен за навигиране и намиране на информацията в него. Това съвсем не означава, че сайта трябва да е семпъл и статичен. Тук ви предлагаме именно такова решение – инсталиране на малък модул за ефект в сайта. Един подобен модул, който е позициониран само на главната страница е една чудесна притурка при изработка на ефектен и ефективен сайт. Ефектен сайт, защото има красив анимиран модул и ефективен, защото е съдържателен по отношение на информацията в него. Желателно е спазването на тази зависимост.

Описание на модул за ефект в сайт

Плавно въртящи се снимки. Този модул е подходящ както за мини галерия със слайдшоу, така и за рекламен банер. Модулът е подходящ за всички клиенти, които желаят да им се изгради хубав и ефектен сайт. Всъщност това е и главната причина да препоръчвам използването на модули за ефекти, вместо вградени флаш елементи в един сайт. Модулите за изработване на ефекти в сайт се базират на използването на малки скриптове, които работят бързо в самия сайт. Другото предимство е, че модулите могат да се управляват от самата администрация на сайта, докато промяната на едно изображение във флаш елемент ви задължава да потърсите специалист във флаш обработката, което е както разход на време, така и разход на финанси.

Настройки в административния модул

  • размер на панела в уеб сайта
  • ред на показване на снимките
  • скорост на сменяне на снимките
  • показване на навигация със стрелки напред-назад

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

 

Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...