Ефект с панели в сайт

Застъпващи се панелиЗастъпващи се панели за изработка на сайт, които се разтварят след посочване с мишката.

В света на Web 2.0 ефектът на акордеона бързо се превръща в един от най-често използваните уеб ефекти за сайтове. Какво е „акордеон“ ефект? Като цяло, ефекта на акордеона е съдържание от няколко по-големи елементи, които са компресирани в малко пространство /панели/, така че първоначално да се вижда само малка част (като заглавие) от всеки един елемент. При кликване върху това заглавие панелите „акордеон“ се разширяват, като избрания елемент се разстила на екран със съдържанието си, а другите елементи се свиват автоматично. Това свиване и прибиране на текста наподобява движението на акордеон, оттук идва и името на ефекта за изработване на сайт. Представяме ви модул за сайт с ефект тип „акордеон“.  При самата изработка на модул няма ограничение колко статии ще се покажат на екран, като той се удължава автоматично надолу. Модулът за застъпващи панели има своя вътрешна настройка за цветове и големина на шрифт, така че да пасне на дизайна на уеб сайта и да се вписва в общото излъчване на останалите елементи от една интернет страница. Вградени са два допълнителни стила – светъл и тъмен, които са със зададени характеристики.

Панели с текстова или снимкова информация, от съдържанието на сайта,
които се разтварят след кликане с мишката.

Изработване на модул за застъпващи панели е един удобен инструмент, ако искате всички раздели на вашата уеб страница да бъдат видими примерно в началната страница. Ефектът може да се използва в ситуации например ако имате дълга вътрешна страница. Този продукт дава на вашият динамичен сайт един завършен професионален вид. Изграждането на модула няма допълнителни сървърни изисквания и е съвместим с повечето браузъри.

Описание на ефекта

Застъпващи се панели със съдържание. Показване на кратко интро за съдържанието и след посочване с мишката се разкрива цялото съдържание на текстовия блок /новина, съобщение, анонс и др./ Модула застъпващи панели работи по следния начин: всички елементи ще бъдат частично видими, когато потребителят зареди първоначално интернет страницата. А после, когато кликне с мишката върху даден елемент, той веднага ще се разшири и ще визуализира съдържанието си. Другите елементи ще се свият автоматично. Така се постига ефект на лесно четене на самите материали в елементите.

Настройки в административния модул

  • стил на показване – цвят и шрифт на панела
  • брой на показваните панели
  • избор на категория със съдържание от сайта
  • начин на подреждане на статиите
  • настройка да е отворено съдържанието на първия панел
  • брой думи показвани на екран във всеки един панел
  • показване на линк „прочети още“ с връзка към вътрешна страница

Цена

Цена за инсталация и настройка на модула – 20 лева

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.