• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Услуги и уеб дизайн за сайтове

Изработване на уеб сайтове, уеб дизайн и изграждане на цялостни интернет приложения.

 

Регистрация на домейн име

Регистрация на домейн имеДомейн (на английски означава: domain - област, владение). Домейн имената са измислени за удобство на хората, тъй като се помнят лесно. В противен случай за да се посети даден сайт, то би трябвало да се изпише неговия IP адрес - например IP адреса на нашия сайт е 195.191.149.170 но за да го посетите вие просто изписвате violleta.com

Хостинг план

Хостинг план за динамичен уеб сайтС поръчката на изработка на сайт, вие получавате и хостинг план за 1 година, като цената е включена в цената за изработка на пакета сайт. Хостинг планът е съобразен както с нуждите на вашия динамичен уеб сайт, така и с административната му система. Всеки клиент ползва cPanel /контролен панел/ за управление на своя хостинг акаунт.

SSL сертификат за сайт

SSL сертификат за сайтПредлагаме SSL сертификат на един от водещите издатели GeoTrust. Сертификатите RapidSSL са с изключително високо ниво на качество, като предлагат най-добре финансово оптимален баланс на качество и цена. Гарантират напълно сигурността на всички въвеждани данни от потребителите на сайта във всички видове форми.

Изработка на сайтове

Изработка на динамични уеб сайтовеВ днешно време няма по-бърз и по-удобен източник на информация от Интернет. Затова и всяка фирма се стреми да има свой уеб сайт в интернет мрежата. В годините разработвахме различни по тип и сложност динамични уеб сайтове. Прегледайте нашето портфолио изработени сайтове.

Админ система за сайт

Админ система за уеб сайтАдмин система или с други думи система за управление на съдържанието /CMS/ това е софтуер, които се инсталира на вашия сървър и чрез който вие ще редактирате съдържанието на своя динамичен уеб сайт. Чрез него ще публикувате нови интернет страници в уеб сайта си, ще организирате менюта, ще качвате снимки, текстове и т.н.

Редизайн на сайт

Редизайн на динамичен уеб сайтДумите редизайн на сайт в много редки случаи са точните думи, когато става дума за съществуващ уеб сайт. Тъй като освен с новият дизайн, уеб сайта винаги има нужда и от реконструкция на разделите му и интернет страниците. В уеб услугите и нашата дейност, тези две думи имат различни услуги като тълкувание.

Мобилна версия за сайт

Изработка на мобилна версия за уеб сайтМодерните технологии ни дадоха възможност да използваме интернет през мобилните си апарати. Но защо не всички  уеб сайтове се "отварят"? Това е така, защото сайта трябва да разполага с версия, с която е възможно да се получи и съответно обработи и визуализира информацията през мобилния апарат.

Виц за отмора

Как да върнем младите хора към религията?'
Отговор:'Пуснете безплатен WiFi в църквите

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.