• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на сайтове. Уеб дизайн сайт

Посещения: 4884 Категория: Услуги и уеб дизайн за сайтове

В днешно време няма по-бърз и по-удобен източник на информация от Интернет. Затова и всяка фирма се стреми да има свой уеб сайт в интернет мрежата. В годините разработвахме различни по тип и сложност динамични уеб сайтове. Прегледайте нашето портфолио изработени сайтове.

Това ни дава гъвкавост при намиране на необходимите уеб решения за всеки тип дейност. С натрупване на опит през годините, натрупахме и опит с подход към клиентите си. Така ние може да предложим от съвсем малък и нискобюджетен личен сайт до голям портален динамичен уеб сайт.

От практика сме установили, че клиентите обичат и харесват комплексните услуги.

Поради тази причина ние предлагаме не просто изработване на уеб сайт, а пълен комплект /пакет/ решение за изработване и изграждане на сайт. Той включва в себе си:

  • регистрация на домейн име
  • назначаване на хостинг план за нуждите на сайта
  • уеб дизайн за сайт
  • изграждане на сайт / заедно с прилежащата му административна система /
  • техническа поддръжка

Моля, прегледайте подготвените пакети за изработка на динамичен сайт. Ако вашата нужда от направа на сайт се различава от предлаганите пакети, моля свържете се с нас, за да ви изготвим индивидуална оферта за създаване на уеб сайт по ваши изисквания и вашето виждане за функционалност.

Заплащането?

Не се тревожете за него - и даже го оставете на последно място и грижа. Всеки един наш проект се изработва на разсрочено плащане на удобни за вас вноски. При сключването на договора, ще договорим схема на изплащане,която е съобразена с вашите финансови разчети. Преди всичко се съсредоточете върху нужната ви функционалност в сайта. Тя е от решаващо значение за вашия уеб сайт. На второ място помислете и за уеб дизайна. Прегледайте типовете шаблони и темплейти за сайт, изберете един от тях който доближава вашето виждане за добър дизайн и в хода на работата ще го доразработим и променим според вашите виждания и изисквания.

Пакети сайт

Може да прегледате различни видове пакети за изработване на сайтове на следния линк: Изработка на сайт

 

 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.