Редизайн на сайт

Редизайн на динамичен уеб сайтДумите редизайн на сайт в много редки случаи са точните думи, когато става дума за съществуващ уеб сайт. Тъй като освен с новият дизайн, уеб сайта винаги има нужда и от реконструкция на разделите му и интернет страниците. В уеб услугите и нашата дейност, тези две думи имат различни услуги като тълкувание.

 

Редизайн на съществуващ сайт

Редизайн на съществуващ сайт – това е процес при който в сайта се нанасят промени по външният му вид /визия/. Или опростено редизайн на сайт може да се оприличи на „обличане с нови дрешки“. Т.е. това е промяна на самия дизайн на уеб сайта. Дизайна не засяга съдържанието. Всеизвестно е, че посетителите възприемат един сайт първоначално чисто визуално, а в последствие и информативно. Правилното конструиране и добрата визия винаги кара посетителя да се задържи в сайта. Затова и уеб дизайна на сайта е от важно значение за всеки един сайт.

Понятието добър уеб дизайн на сайт обаче не е твърда и постоянна величина във времето. С годините и представите за визията на сайтовете се променя. Това което днес се харесва на посетителите, съвсем не означава че ще се харесва и след 5 години. Така се появява и нуждата от осъвременяване на сайта или нужда от редизайн. Услугата редизайн на уеб сайт ще внесе съвременни елементи, които да освежат неговата визия и същевременно подобрят посещаемостта на сайта.

Реконструкция на съществуващ сайт

Реконструкция на сайт е преконструиране на самия уеб сайт или това е процес на „преобзавеждане на дом“. В реконструкцията се правят промени на съдържанието, добавяне на админ система за поддържане на сайта, промяна на навигацията или промяна на функционалността на дадени бутони или форми.

За да бъде ефективен вашият уеб сайт с течение на времето се налага да бъдат реконструирани дадени елементи и да бъдат те съобразени с развиващите се тенденции в интернет. Интернет е развиваща се технология, която налага развитие и на съществуващите сайтове. Реконструкция на сайт се налага и при нужда от извличане на нови ползи и бизнес възможности при функционалността на един съществуващ уеб сайт.


Цени за редизайн и реконструкция на съществуващи сайтове


Цените на редизайн и реконструкция на сайт са в зависимост от необходимите часове обработка на сайта, поради тази причина цената за всеки сайт би била различна. За да получите цена за редизайн или реконструкция на сайт е необходимо да ни изпратите запитване с указание на необходимите промени и да посочите съществуващия си сайт. В отговор на това запитване ще получите подробна оферта /безплатно/ за действията, които ще бъдат предприети по промяната на Вашия  уеб сайт, както и ценовото им изражение.

В случай, че цената за редизайн и реконструкция не е по вашата финансова възможност, може да направите промените по сайта си поетапно – с други думи на „парче“. Т.е. да направите необходимите и важните неща като първа стъпка, а след известен период да преминете към следващи промени. В офертата ни сумите ще бъдат разбити, така че лесно да прекалкулирате необходимите и спешни промени като първи промени по сайта ви.

 

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.