Въпроси и отговори в процеса на изработка на сайт

Изграждането на един уеб сайт винаги е съпроводен с много въпроси, които стоят пред вас. Това е разбираемо за нас. Ние не само сме публикували тук честите въпроси, които клиентите ни задават при процеса на изграждане и уеб дизайн на техния динамичен тип сайт, ние с удоволствие отговаряме на всяко едно запитване.

Затова, моля не се колебайте, и каквито и въпроси да възникнат у Вас, непременно потърсете отговор чрез форма за контакт.

Не изпитвайте притеснение, осведомете се за всяка една подробност преди да изберете изпълнител на своя уеб сайт. Това ще ви спести много нерви и главоболия на следващ етап от съществуването му.

Гледайте на изработката на своя уеб сайт, като на построяване на къща 🙂

дори и да поверите работата си на „майстор“, много по-спокойни и адекватни за решения ще сте, ако имате необходимите познания и се чувствате в „свои води“.

В секцията са събрани запитвания, получавани от посетители на сайта чрез формата за контакт. За удобство за подразделени в няколко категории. Моля, прегледайте ги и ако не откриете отговор на своите въпроси, непременно се свържете с нас чрез контакт формата или директно на имейл Email

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.