1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. Искам сайт. Как ще стане като съм от друг град?
  4. /
  5. Искам сайт. Как ще стане като съм от друг град?

Искам сайт. Как ще стане като съм от друг град?

Пуснете си онлайн заявка в сайта ни

Ние ще се свържим с вас на посочените телефони или емейл информация, за да обсъдим изискванията ви, цената и сроковете на изпълнение.

След което ви създаваме акаунт на нашия сървър, до който ще имате само вие достъп с подробностите по зададената поръчка за изработка на сайта.

Изграждането на сайта ви започва веднага след като преведете 1/3 от стойността на изработката, което потвърждава вашата ангажираност в проекта.

Във всеки етап от работата по вашия сайт ще имате възможност да следите онлайн процеса на изграждането му и при нужда, да правите своите забележки и коментари.

Контактуваме чрез мейли, скайп или телефон. Така не губите време за да отидете в офиса на разработчиците, а извършвате промените от собствения си офис.

В този смисъл дали сме в един град или не – няма никакво значение

Щом приключим изграждането, вие ще трябва да одобрите Вашия сайт. Едва тогава ще преведете по нашата сметка и останалата част от общата крайна цена. В този последен етап, регистрираме домейн име за вашия сайт и правим трансфер на файловете ви на уеб сървър.

оценка / 5 ; гласове:

Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.