• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Въпроси и отговори в процеса на изработка на сайт

Винаги съм съветвала клиентите си да започват с класически тип уеб сайт. И когато имат необходимите материали /снимки, текст и др./ да си го надградят примерно с Каталог или Галерия или въобще с допълнителните модули които предлагаме. Класическия тип сайт може по всяко едно време да се надстрои до уеб сайт тип Catalog например. Доплащате разликата в цената на двата пакета и като бонус ползвате 10% отстъпка като редовен наш клиент :)

Мненията тук са разнопосочни

  • едни клиенти казват "не искам посетителите да виждат някакъв елементарен сайт с 5 странички, а след месеци да им представям съдържателен сайт с множество вътрешни подстраници за всяка една моя стока"
  • други казват "сега съм отделил Х лева, след месеци ще инвестирам още в изработката на допълнителни модули"

и двете мнения си имат основания. Всеки клиент сам трябва да прецени как да подходи към създаването на сайта си. Но едно е ясно - сайта ви ще бъде разработен така, че по всяко едно време може да го надстроите с допълнителен модул, без да преправяме старите страници или конструкция която да ви утежни поръчката финансово.

Виц за отмора

Потребител: Не ми работят цифрите на клавиатурата, помогнете.
Админ: Натиснете numLock.
Потребител: Вече десет пъти го натиснах.
Админ: А, трябва нечетен брой пъти!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.