• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Въпроси и отговори в процеса на изработка на сайт

Представените модели лесно се преработват - смяна на снимки, цветове, шрифтове и т.н. Посочете един и ние ще го преработим по ваши изисквания. Цената за тази преработка е включена в стойността на всеки пакет уеб сайт. Ще ви кажа, че нямаме клиент който да е използвал уеб шаблон без преработка. Всеки един клиент променя вида и цветовото оформление за бъдещия си интернет сайт. Така уеб модела става уникален за неговия динамичен сайт. И още нещо, може след време да решите да промените модела си, просто посочвате друг модел и ние го инсталираме за вашия готов вече уеб сайт.

Няма модел за дейността ми

Това че модела има в горната си част снимка на кон /примерно/, не означава че може да се използва само и единствено за уеб сайт за коне :) Разглеждайки моделите, не разглеждайте какви картинки са включени, защото те са примерни.

Обърнете внимание на видовете менюта, бутони и линкове, тяхното разположение и навигация в сайта. По тези критерии направете своя избор.

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.