Етапи на работа

Етапи на работа, уеб дизайн и изработка сайтЕтапи на работа, през които преминава изработката на уеб дизайн и изграждане на един динамичен уеб сайт.

Процеса изработване на сайт преминава през следните етапи:

Етап 1 – Запознайте се с предлаганите типове уеб сайт

Разгледайте различните типове сайт в меню Пакети и модули. В демо-сайтовете разглеждате функционалността им – начин на взаимодействие на страниците, връзки в тях, вградени модули и предназначението им. В тях НЕ разглеждате използваните цветове, бутони и разположонието им. Поради тази причина за всички демонстрационни сайтове сме използвали един и същ тип макет. Дизайна за всеки сайт се изготвя индивидуално за всеки клиент.

Етап 2 – Подайте поръчка през сайта

При подаване на поръчка за изработка на уеб сайт, впишете точни данни във формата – телефон и емайл, чрез които да се свържем с вас, за да уточним точно от какъв тип сайт имате нужда и какви допълнителни модули ще вградим в него. Може да изпратите свой проект или конструкция на съдържащите се секции и бутони в сайта или описание на това как ще работи вашия сайт на нашия емайл. Тези уточнения са ни нужни, за да може да ви изготвим първоначална оферта. Контакта може да осъществим и директно на телефон, посочен в страницата Контакт с нас.

Етап 3 – Изпращаме ви електронно подписана оферта

Тя е базирана на разговора ни, изискванията ви за функционалност на сайта, както и допълнителните възложения от Вас /ако има такива/. Електронният подпис удостоверява, че офертата е изготвена от нас, тя носи и дата на изготвянето на офертата. Електронната оферта има срок на валидност един месец. Ако поради някакви причини не пристъпите към изпълнение на сайта в този срок, ще е нужно отново да ви се изготви актуална електронна оферта.

Етап 4 – Изпращаме ви електронно подписан договор

След като сте получили електронната оферта и ценовото й изражение, уточнявате начин и схема на плащане, избирате си първоначален дизайн от предложените модели за уеб сайт и изпращате своите изисквания как да бъде променен дизайна в цветово или конструктивно решение. Тук трябва да отбележа, че тези модели за изработка на уеб сайт са съвсем първоначални и те могат да бъдат преработени за всеки един клиент индивидуално. В договора е описано: избрания тип сайт, допълнително вградените модули, избрания модел, начина на плащане, както и срок в който да бъде завършена поръчката.

Етап 5 – Изработка на уеб сайт

След като сте заплатили капаро посочено в договора, ви регистрираме домейн с желано от вас име, даваме ви линк където ще виждате онлайн нашата работа, ще обсъждаме отработеното, ще ни давате насоки, ще вземате активно участие в създаването му. Затова често казвам на клиентите си, че ние заедно градим уеб сайт, това не е едностранен процес в който клиента получава продукт-сайт. Всеки сайт носи зарядност и индивидуалност от самия поръчител.

Етап 6 – Регистрация на сайта в търсещи машини

Изработените уеб сайтове на платформа Joomla имат отлична SEO оптимизация, което предразполага показването им на челни позиции в търсещите машини. SEO оптимизацията е стандарт и определени правила за да се намира даден сайт в търсачките. Сайтът трябва да е с правилна структура и достатъчно качествено съдържание и връзки. След завършването на изработката на сайта, ние го регистрираме в осем наши БГ търсачки, включително и Гугъл.

Виц за отмора

В аптеката:
- Активен въглен имате ли?
- Има само неактивиран. Но може да пратите SMS на кратък номер 3434. Ще получите код за активиране.