Ние и работата ни

Ние и работата ни - изработка на уеб сайт Ние сме екип от млади уеб специалисти, специализирани в изработката на динамични уеб сайтове …

Интернет вече ни залива отвсякъде и всеки се стреми да имат свой уеб сайт. В съвременния свят сайта е денонощно работещ ваш офис. За съжаление неразбирайки материята на интернет, някой от собствениците не избират правилно функционалността на своите уеб сайтове като хвърлят времето и парите си в създаване на красиви, но мъртви /статични/ сайтове. Времето, в което ефектите – движещи анимации, скачащи текстове и мигащи щуротии привличаха посетители и впечатляваха, е безвъзвратно отминало.

Днешните „сърфисти“

в Интернет са заети и бързащи хора, които търсят конкретна и лесно достъпна информация. Подобни ефекти се възприемат от тях като разсейващи, бавещи или просто досадни. Световната тенденция е самоумирането на такива сайтове. Поради тази причина ние предлагаме само изработка на динамични сайтове. Т.е. сайтове с живот. Сайтове в които ваш служител или вие самите може да напишете, промените или редактирате съдържанието му. Така както закупувайки секция може периодично да пренареждате интериора у дома си, така да може и да сте пълен владетел на сайта без да се налага за всяка една дребна корекция по текста или подмяна на снимка да търсите програмиста който е създал сайта ви, да заплащате за услугата и най-вече да чакате той да я направи и публикува в интернет.

Какъв сайт да изберете – евтин или скъп?

Защо изработката на един сайт може да е евтин сайт с цени от стотина лева, а друг да е скъп с цена от няколко стотин лева. Каква е разликата в предлаганите сайтове и как да изберете точно от какво имате нужда? Има два вида сайтове – статични и динамични. Статичният сайт има евтина изработка, но скъпа редакция. Както писах по-горе за всяка промяна – доплащате. Динамичният сайт обратно – скъпо заплащате да ви се изгради, но не доплаща нищо и може да актуализирате по всяко време сайта без излишно губене на време. Просто сядате на компютър с интернет и редактирате сайта. Съветвам всички свои клиенти да инвестират първоначално в изграждане на основна платформа за динамичен сайт и в последствие да го надграждат с предлаганите модули и компоненти.

Освен за планиране и изграждане на уеб сайт, на нас можете да разчитате и за неговото оптимизиране за търсещи машини, както и за неговата постоянна поддръжка и актуализация. Ние изграждаме конструкцията на динамичния ви сайт в рамките само на няколко дни.

Ние сме екип от уеб специалисти на свободна практика. При нужда от кадри, взаимодействаме дистанционно със специалисти от други градове на България. Работим успешно с клиенти от цялата страна, както и чужбина. Изработените сайтове са с платформа със система за управление на съдържанието (CMS). CMS системи се използват в целия свят за създаване на всякакъв вид сайтове – като се започне от лични страници и се стигне до големи корпоративни сайтове.

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!