• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • 0988 310 711

Въпроси за изработване и изграждане на сайт

Посещения: 2488 Категория: Задавани въпроси за сайт

Изработване на сайт

Въпроси свързани с начина и етапите в процеса на изработване на сайтове.

 

 

* кликнете върху избран въпрос за сайт, за да прочетете отговора ни

 • Здравейте, бихте ли ми казали какво е необходимо, за да започнете работа по пакет Магазин Мини, понеже колкото по-бързо стане, толкова по-добре за мен. Благодаря предварително.

  Като начало са нужни две неща - да си изберете домейн име за сайт  и дизайн за сайт Магазин - като имате в предвид, че всеки дизайн подлежи на корекция и промяна според вашите нужди

  модели включени в цената

  или

  модели, допълнително платими към цената

  Ако сте физическо лице, ползвате 10% отстъпка от /плоския данък/, ако сте юридическо - цената както е отбелязана в сайта.

  Нужни са ми данни за подписване на договор и окончателна оферта /след като уточним име и дизайн/. Съответно данните за договора трябва да са на юридическо или на физическо лице.

  Поздрави!

 • Здравейте, искам да ми изработите онлайн магазин, но не зная как точно може да стане това. Моля да ми разясните процедурата?

  Здравейте,

  процедурата по изработка на онлайн магазин е изключително опростена. Нужно е да прегледате трите пакета, които предлагаме. Първия е с минимални функционалност, втория - с някои допълнения, а третия - максимално разширен като възможности.

  https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-mini

  https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/onlain-magazin-standart

  https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-maks

  След като изберете кой вариант ви допада, е нужно да прегледате неговите темплейти за дизайн. Да си изберете модел, който ви допада и да уточним какво евентуално бихте желали да се промени в него, за да калкулираме оферта за това.

  Следващата стъпка е да си изберете свободно домейн име https://violleta.com/domein-ime

  и накрая всички тези подробности да ги опишем в договор за изработка и окончателна оферта. Тези документи също ще ви изпратим по имейл, като ще носят електронен подпис.

  При самата изработка на сайта от вас ще изискваме материали за нужните ви информативни страници - пр. Кои сме ние, Как да поръчаме и т.н. Ще са ни нужни и списъци с нужните ви категории, производители на предлаганите продукти. Работим онлайн, така че през цялото време ще имате достъп до нашата изработка. Комуникацията може да я осъществяваме онлайн чрез скайп, фейсбук или имейли, ако не сме физически в един град.

  Поздрави!

 • Здравейте, искам да Ви попитам какво трябва да направя ако искам да ми изработите интернет магазин Макс? От къде трябва да се започне?

  Здравейте,

  1. като начало е нужно да си изберете свободно домейн име за сайт

  2. да прегледате различни темплейти за дизайн и да си изберете подходящ

  • Безплатен дизайн /цената му е включена в цената на изработката
  • Платен дизайн /цената НЕ е включена в цената на изработката и се рекалкулира офертата със стойността на дизайна/

  Ако имате нужда от промяна на самия дизайн е нужно да го обсъдим допълнително

  3. напишете ни през формата за контакт вашите данни, както и избраните елементи в т.1 и т.2

  4. в контакта си с вас ще попълним договор за изработка и окончателна оферта за изплащане на сайта На практика дори и просто да подадете онлайн запитване, ние ще ви ръководим за поетапните неща, които трябва да се направят за да се изработи сайта ви.

  Желая Спорно сътрудничество !

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.