• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • 0988 310 711

Въпроси за оферти и цени за изработка на сайт

Посещения: 2887 Категория: Задавани въпроси за сайт

Оферти за сайт

Въпроси свързани със запитване за оферта за изработване на уеб сайтове.

 

 

* кликнете върху избран въпрос за сайт, за да прочетете отговора ни

 • Нужен ми е сайт, който да съдържа само 1 страница, моя снимка, текст с предлаганите от мен услуги и форма за контакт, която да е свързана с моят е-майл адрес. Колко ще ми струва?

  Разбирам, че не ви е нужна само една страница, но дори е една страница да има един сайт, то той се нуждае от домейн и хостинг. Таксата за тях варира от 60 до 80 лева. В този смисъл, ако позволите бих искала да ви насоча към разширяване на обема на сайта поради две основни причини - добрата индексация и рентабилността на сумата.

  За да има успех един сайт, независимо каква област или реална дейност отразява той, се нуждае най-вече от посещаемост. В България уеб трафика идва най-често от Гугъл. По-обемното съдържание директно влияе върху класируемостта на сайта в тази търсачка. Т.е. ако наистина подготвяте изграждане само на една страница с текстова информация, то тогава няма да очаквате и добра индексация в последствие. Вторият ми аргумент - рентабилност на вложената сума се свързва с това, че цената за направа на сайт с една страница или сайт с десетина страници е една и съща. Това е така, тъй като въвеждането на информация от нашите специалисти става за минути и на практика върху цената влияе не толкова обема на сайта, колкото нужните им часове за неговата инсталация, функционалност, база данни и вътрешна оптимизация. Не случайно всички обявени цени в сайта ни са на база на 7-10 страници.

  Сега за стойността на изработката. С удоволствие ще ви предложа една съвсем ниска цена за реализация на вашата идея. Стойността от 120 лева, като в нея е включено пълното изграждане на сайтовата система, ведно с мобилен дизайн и разбира се с база данни за съдържание. И нещо в повече ако сте наш клиент на хостинг мога да ви предложа разсрочено плащане на две вноски - в началото на проекта и в края на неговото завършване. С това мисля бих ви спечелила като клиент и от сърце желая ползотворно сътрудничество в интернет областта на вашата реализация.

 • Бих желал да получа оферта само за изготвяне на сайт платформа (администрация). Самото администриране на сайта като информация, снимки, файлове и каталози ще бъде качвана от нас, като за тази цел се нуждаем от максимално опростена платформа на български.

  Здравейте,

  ще ви подам цена за т.нар. пакет Лесен, чиито характеристики ще видите на посочения линк, може и да тествате системата, мисля че ще се справяте без проблем --> оферта за изработка на Лесен сайт

  Системата използвана за направа на сайт е не само на български, но и е особено интуитивна и със сигурност ви гарантирам че ще се справяте и сами с въвеждането на информация в сайта, независимо колко обемно ще е то и какви технически познания имате като умения за онлайн работа с компютър.

  Не случайно сме го нарекли пакет Лесен - ще се изумите какъв напредък в администрирането ще ви предостави описаната платформа. Снимки, файлове, страници - всичко се добавя за минути в сайта с помощта на технологията пусни и дръпни. В посоченият линк може да се запознаете и тествате админ панела, сигурна съм ще останете напълно доволни!

  Ще ми позволите и да ви обърна внимание на наличните дизайни за системата - всички са модни, съвременни и най-важно мобилни за всякакви устройства. В посочената цена е включен избор на дизайн от галерията ни, но ако нито един не ви устройва като ваша визия, то ще ви подам цена за индивидуален дизайн, но ще е нужно да ми напишете малко повече за него.

  Последно завършен такъв сайт с продукти на база на тази система може да видите на следния линк http://barbaroni.eu/

 • Здравейте, ще откриваме козметично студио скоро и искаме да си направим сайт.Бихте ли ни дали цена за сайт с възможност за описване на услуги и качване на снимки. Харесва ни http://www.freshline-bg.com/

  Здравейте, посочения от вас сайт е тип информативен сайт. За изработката на такъв тип сайт ще са ви нужни следните елементи:

  - 480 лв. динамична платформа за изработка на сайт Мини - 60 лв. изработка на уеб галерия - 80-100 лв. професионален темплейт за сайт в посочените линкове може да видите както цени за услугата, така и подробности за самата изработка.

  Общата сума се разпределя на 4 вноски на разсрочено плащане. Ако се затруднявате с избор на темплейт, моля да ми пишете отново, ще подбера само темплейти подходящи за вашата дейност.

  Поздрави!

 • Видях, че вие поддържате сайта на един от нашите партньори - Ауто Хит ООД и ние също сме заитересовани от това какво можете да ни предложите. Бих искала да ви попитам какво можете да ни дадете като оферта?

  Здравейте,

  сайта на http://autohit.bg е изработен с пакет Мини. Това е стандартен пакет за изработка на динамичен сайт, който разполага с пълно админ обслужване. За дизайн е използван темплейт от платени шаблони за сайт. Може да прегледате галерията и да си подберете подходящи темплейти за сайт, като ще ги коментираме допълнително кой окончателно да изберете. Всеки един темплейт има стойност между 80 и 100 лева.

  Използван е ротационен модул в началната страница за ефект, може да прегледате предложенията ни за ефекти на сайт в раздел Ефекти. За страницата с търговските обекти е използан скрипт, който е индивидуален за техния сайт и също може да се управлява през админ системата. Като цяло това са градивните елементи за създаване на техния сайт, като разбира се е нужно да оформите идеята си за функционалност на сайт и да я комбинираме с подходящо съдържание и конструкция, уеб дизайн и ефекти.

 • Здравейте, имам запитване за електронен магазин от типа на един сайт: http://www.ura98.com Бих искал да получа оферта за изработка на подобен сайт, както и за колко време е възможно да се изработи? Благодаря.

  Здравейте,

  Принципно срока за изработка на един сайт тип електронен магазин е 7-10 дни.

  Въпросният сайт е изработен с платформа Joomla. Такова наше предложение ще намерите на следния линк https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-maks пакета е Магазин Макс Gold - това е дефакто най-скъпото ни предложение за изработка на онлайн магазин. Цената му е около 1000 лева.

  -----------

  Бих ви препоръчала да погледнете друг сходен пакет на почти два пъти по-ниска цена https://violleta.com/paketi-za-izrabotka-na-dinamichen-ueb-sait/ueb-sait-magazin-mini с този пакет са изработени следните сайтове http://stil-mm.com http://prestig-s.com а в момента изработваме http://www.dreshkizadeca.com/index.php който е съвсем сходен като тематика с посочения от вас сайт.

  Моля прегледайте подадените ви предложения и нека ги коментираме.

  Поздрави!

Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.