• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

goldenhome-bg.com

Посещения: 1348 Категория: Завършени сайтове 2007


Hедвижими имоти

 

http://www.goldenhome-bg.com

 

Накратко за клиента

Недвижими имоти - продажби и наеми на апартаменти, къщи, пацели, земеделска земя, офиси, хотели.

В техният сайт ще намерите подробна и актуална информация за пазара на недвижими имоти в страната и чужбина, обяви за продажби, покупки, наемане, оттдаване под наем на имоти,оферти за парцели, инвестиционни проекти, ново строителство, ваканционни имоти и др.

Техните опитни брокери ще намерят търсения от Вас имот за възможно най-кратко време и на най-добра цена, ще Ви съветват, ще организират огледи, ще изготвят цялата необходима документация за успешното приключване на всяка сделка.

На Ваше разположение са и опитните ни адвокати, които гарантират спокойствието, сигурността и защитата на вашите права при сключване на сделка.

Агенцията работи с водещите банки и застрахователи на българския пазар и предлага всякакви кредити и застраховки на Вашето имущество.

Съдействаме за намиране на инвеститор на Вашия проект,както и за цялостното изграждане (строително-ремонтни дейности) на Вашия проект.

Тези и още много услуги, свързани с управление на собствеността, предлагат на всички техни клиенти.

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.