• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

barbaroni.eu

Посещения: 2977 Категория: Завършени сайтове 2008


Търговия с барбарони

http://barbaroni.eu

Съдържание на пакета сайт

  • пакет Магазин
  • модул Галерия

Накратко за клиента

 

Фирмата ни е специализирана в производството на мека мебел и фотьойли за релакс - пуфове. Дейността ни е производство на разнообразни модели от екокожа и дамаски на най-ниски цени.

barbaroni.eu e онлайн магазин за поръчки на уникалните фотьойли наречени Барбарони. Тук можете да изберете най-подходящия цвят и модел за вашия дом, офис, двор, хотел, заведение или дори интересен подарък.

Барбарона представлява великолепен фотьойл, удобен за релаксиране, почивка и дори блажено подремване пред телевизора. Разнообразие от цветове барбарони и пуфове (табуретки).

Всички модели са с високо качество на платовете с възможност за лесно почистване, което гарантира високо качество на продукта. Подходящи предимно за вътрешна употреба, дома, офиса или заведения.

Всички стандартни Барбарони са с размери приблизително 50 - 90 см. диаметър и 100 - 150 см. височина с тегло от 5 кг. до 8 кг.

Виц за отмора

Обаждане до компютърната поддръжка:
- Инсталирала съм две антивирусни...
- По-добре да бяхте затворили Хитлер и Сталин в една стая!...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.