• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

gutmanlifting.bg

Посещения: 1794 Категория: Завършени сайтове 2008


Търговия със сапани

http://gutmanlifting.bg

Съдържание на пакета сайт

  • пакет Каталог

Накратко за клиента

Гутман Лифтинг България ЕООД е българско дружество със 100 % чуждестранно участие, основано през 2006. Дружеството е част от група фирми, специализирани в доставката на товаро-разтоварна техника и технологии за обработване на товарите.

Гутман Лифтинг България ЕООД е вносител на всякакъв вид текстилни принадлежности от полиестер: сапани за повдигане, укрепващи колани, безконечни сапани с товароподемност между 0,25 и 15 тона. Нашето дружество предлага също така и стоманени сапани изпълнени чрез пресовка и оплетка на ушите с диаметри между ?8 мм и ?36 mm. Всичките тези продукти периодично се изпитват в специализирани лаборатории и са под надзора на съответните служби.

Друга дейност на дружеството е доставката на товаро-разтоварна техника за складове, халета, работилници и т.н. Предлагаме всички видове индустриални врати (секционни, ролетни, падащ тип врати, термоустойчиви врати, хладилни, специални врати с бързо действие и др.), изравнители за рампи, термични инсталации, повдигащи маси с хидравлично задвижване, системи индустриални рафтове, транспалетни колички и високоповдигачи ръчни и с електро-хидравлично задвижване.
Една друга дейност на фирмата се занимава с вентилационна и отоплителна техника: промишлени вентилатори и калорифери, промишлени климатични инсталации и др.

В качеството на директен вносител сме изключителни представители на престижни европейски фирми като:

GD Gep es Daru Унгария: производител на изравнители за рампи, хидравлични маси, индустриални врати и термични инсталации
Translyft Дания: производител на повдигащи маси с хидравлично задвижване
Incab Италия: производител на електро-хидравлични транспалетни колички и високоповдигачи
Efaflex Германия: производител на специални врати с бързо действие
Dierre Италия: производител на термоустойчиви врати
За всички наши изделия осигуряваме монтаж, сервизно обслужване и техническа асистенция и извън гаранционния срок.

Внедрена е система за осигуряване на качеството, сертификат съгласно ISO 9001/2001.

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.