• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

imperialsocks-bg.com

Посещения: 1717 Категория: Завършени сайтове 2008


Търговия с чорапи

Изработване на уеб сайт Класик,  изработка на модул Галерия за уеб сайт

http://www.imperialsocks-bg.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Класик
  • модул Галерия за уеб сайт

Накратко за клиента

Търговската марка Imperial Soscks е създадена през 2003г. За петте години на българският пазар те спечелиха много клиенти и се утвърдиха като добър партньор за българският потребител.

Imperial Soscks е дистрибутор на водещите в Европа турски фабрики за чорапи, ALER, EKMEN и DUNDAR и на италиaнската фабрика за чорапогащи FRANZONI
ALER е семейна фирма създадена през 1960г. Капацитета и е 6,5 милиона чифта чорапи, като 20 % от производството остава за вътрешният им пазар,а останалите се разпределят приблизително 70 % от износа отива за Англия, а останалите 30 % за страни от Европа.
Голяма част пък от производството на EKMEN е предназначено за Италия.
DUNDAR е фабриката с много голямо разнообразие на детски чорапи, които са многоцветни и разнообразни с номера от новородени до тинейджърска възраст.

Целта на фирмата е да предложи на българският потребител марки чорапи използвани в цяла Европа, с високо качество и достъпна цена.

Предимството на чорапите, които предлага Imperial Soscks е във висококачествените прежди от които са произведени и новите машини /производство 2007г./ на които се произвеждат.

От 2006 г. Imperial Soscks има удоволствието да бъде партньор и дистрибутор на официалният вносител за България на FRANZONI – ITALIA. Стремеж им към висококачествени продукти ги направи партньори на най-добрите чорапогащи с богата история.

FRANZONI – ITALIA е семейна фирма за производство на чорапи и чорапогащи създадена през 1950г.

 

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.