• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

laguna-floats.com

Посещения: 2195 Категория: Завършени сайтове 2008


Риболовна търговия

Изработка на уеб сайт с продуктов каталог, изработка за двуезичност на уеб сайт

http://laguna-floats.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Каталог
  • модул за езичност

Накратко за клиента

„Интерфиш” е основана през 1995г. в гр.София, България.
Първоначалната й дейност е внос и търговия с риболовни принадлежности. Търговски представител е на водещи световни марки. Заема добър пазарен дял и печели доверие сред своите дистрибутори.Като развитие през 2000г. Интерфиш замисля и финансира изграждането на своя производствена база(манифактура) за риболовни плувки. С тази задача се заемат хора, които са запалени риболовци и разбират добре устройството и същината на продукта. Във фабриката работят 8 души и годишния обем на производство е над 400 000 броя.

Производство е насочено главно към клиенти, желаещи риболовни плувки със собствен стил. В състояние са да предложат и разработят колекции от модели с клиентска търговска марка. Технологията и оборудването са закупени от Италия. Използват се само качествени материали на Европейските фирми MCM и SAYERLACK.

Основната суровина - балсата е висококачествена с ниско тегло и еднороден състав.Това осигурява отлична товароносимост на плувките и повторяемост на резултатите.
Предлагат се различни решения при конструирането и монтажа в зависимост от нуждите и специфичните изисквания на всеки клиент.

Контролът на качеството се извършва на всички стъпки от производствения процес: от суровите телца до готовото изделие. Обръща се специално внимание на всеки детайл. Фирмата гарантира за устойчивостта на плувките и тяхното лаково покритие. Особено внимание се обръща на естетичния вид на риболовните плувки. Използват се всички съвременни техники при оцветяването.

Ще бъдете приятно изненадани от тяхната компетентност и отзивчивост. Основните им акценти в производството са отличното качество, добрата цена и изпълнение в срок на поръчките.

 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.