• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

metalik.biz

Посещения: 1679 Категория: Завършени сайтове 2008


Изделия от ковано желязо

Изработка на уеб сайт с продуктов каталог, избран шаблон от галерия за уеб модели

http://www.metalik.biz

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Каталог

Накратко за клиента

Фирма “МЕТАЛИКА 97” произвежда изделия от ковано желязо от 2000 г. и до сега се радва на нарастващ успех. Високото качество на нашите изделия ни наложи като надеждни доставчици на българския пазар, а сега и в европейските държави.

Не е изненада, че пред годините класическите изделия от ковано желязо запазиха привлекателността си за потребителите. Забелязваме как нараства тенденцията да се произвеждат мебели от комбинация ковано желязор дърво и стъкло. Независимо дали те приличат на класическите или на модерните мебели, с прекрасното съчетание на желязо и дърво, те внасят топлина, романтика, комфорт и стил във всеки дом. Независимо дали търсите да обзаведете нов ресторант или да намерите перфектните изделия от ковано желязо за обзавеждането на вашия дом, ние сме сигурни, че имаме дизайна, който отговаря на вашия стил.

За фирмата е гордост да работи с дизайнери по вътрешно обзавеждане и производители на модерни мебели и заедно с тях да внесат красота и изисканост в домове, магазини и ресторанти.

Колекцията им от мебели и аксесоари за дома със своя уникален дизайн е насочена към вниманието на притежателите на жилища с класически и модерен вкус. С тяхното разнообразие от изделия те придаваме комфорт и стил на всеки дом.

Между изделията им са включени: врати, огради, заграждения за балкони и стълбищни клетки, мебели – маси за кафе и хранене, столове, етажерки, легла, а декоративните ни аксесоари за дома: пана, врати, огради, решетки, парапети, свещници, корнизи, цветарници, огледала, закачалки, градинска мебел. Ние произвеждаме също така и изделия по проект на клиента.

Способът за получаване на изделия от метал е известен от преди 5 хиляди години. По българските земи следи от желязната епоха има от 2 хиляди години пр. н. ера по тракийските земи. Първите отливки са прости предмети за дома и украшения от мед и бронз. По късно се създават пушки, оръдия и по-едри изделия.

 

Виц за отмора

Истинският програмист слага до себе си две чаши - едната с вода в случай, че му се допие, другата чаша - без вода, в случай, че не му се иска.
А истинският администратор слага четири чаши. Другите две - в случай на отказ на първите две.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.