• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

my-leader-bg.com

Посещения: 2057 Категория: Завършени сайтове 2008


Счетоводна къща

Изработване на уеб сайт Класик,  форма за запитване, модифициран шаблон за уеб сайт

http://www.my-leader-bg.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • пакет Класик
  • форма за запитване

Накратко за клиента

Счетоводна къща Лидер извършва счетоводни услуги и консултации на юридически и физически лица, текущо счетоводно обслужване, периодично приключване, данъци, осигуровки. Предлага пълен набор услуги по отношение на счетоводни услуги на малки,средни и големи фирми, данъчно облагане и бизнес решения.

Благодарение на професионализма и енергията, която влагат в работа си, ЕТ ” Анелия Петрова – АЛБА ”- счетоводна къща ЛИДЕР, е бързо развиваща се фирма, която печели своите клиенти с индивидуално внимание и загриженост за развитието на техния бизнес.

Забравете огромната документация, чакането на опашки в държавните институции, губенето на излишно време с обучението на счетоводен персонал, досадните грешки на непрофесионалистите, изразходването на пари за работни места и счетоводен софтуер.

В условията на постоянно променящ се стопански климат и най-вече в областта на счетоводството и данъчното законодателство, екипа им се ангажира да предоставя на своите клиенти услуги с високоефективна практическа реализация, основаващи се на нашия професионализъм, творчески подход, адаптивност и опит.

Освободете бизнеса си. Поискайте оферта сега.

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.