• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

rabotnoobleklo-bg.com

Посещения: 1937 Категория: Завършени сайтове 2008


Търговия с работно облекло

Изработване на уеб сайт Каталог /продуктов каталог/, избран шаблон от галерия уеб модели за сайт

http://www.rabotnoobleklo-bg.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изработка на уеб сайт пакет Каталог

Накратко за клиента

Специализирана фирма в търговията със защитно и работно облекло, работни обувки ботуши, и лични предпазни средства по безопасност и здраве при работа в съответствие с изискванията на всички европейски норми и директиви.

Работните облекла се изработват от санфонизирани, хидрофобирани, маслоустойчиви и обработени за негоримост тъкани. Разработените във фирмата модели отговарят на изискванията на БДС. Фирмата работи и по индивидуални поръчки на клиента. Използваните материали са съпроводени от сертификат за качество на производителя. Поставяме фирмен знак чрез трансферен печат, ситопечат и бродерия.

В сайта им ще намерите част от предлаганите модели - летни, защитни, зимни облекла и обувки, тениски и шапки, антифони и каски, предпазни средства за еднократна употреба и работни ръкавици.

 

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.