• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

padani.biz

Посещения: 2387 Категория: Завършени сайтове 2008


Търговия с бельо

http://www.padani.biz

Съдържание на пакета сайт

  • пакет Магазин
  • компонент Документи

Накратко за клиента

Деница Стар ЕООД
търговия на едро и дребно с бельо

Деница стар ЕООД е създадено през 2005 г. в гр. Русе с основна дейност производство на дамска конфекция. От 2007 г. дружеството е представител и вносител на австрийската марка за бельо Padani. В процес сме на изграждане на дистрибуторска мрежа. Днес основният ни склад се намира в гр. Русе. Всички модели в нашия on-line магазин са на склад при нас. Показани са размерите и цветовете, които са налични и могат да бъдат доставени в рамките на ден-два. Предлагаме стоки на едро, гарантираме качество и оригиналност на стоките, изгодни условия на поръчки и доставки и оптимално съотношение на качество към цени.Към момента работим с над 30 партньори в страната. Активиран е нашият Online магазин в www.padani.biz. Даваме възможност на настоящите и бъдещите ни клиенти да се информират за разнообразието от стоки и изгодни предложения при нас и да направят своите покупки без да губят време. Клиентите ни на едро имат специален достъп on-line до актуалните ценови листи в склада.

 

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.