• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

pgpt.org

Посещения: 2955 Категория: Завършени сайтове 2008


Училищен сайт

http://pgpt.org

Съдържание на пакета сайт

  • пакет Класик
  • модул Галерия
  • модул за смъкване на файлове

Накратко за клиента

 

Професионална гимназия по промишлени технологии е училище с дългогодишна история, доказала своето достойно място в образователната система.

Членството на България в ЕС, новите изисквания, новите възможности, които се откриват пред подрастващите, изискват от училището да осигури условия, в които учениците да могат да получат знания и умения, за да се реализират адекватно на пазара на труда.

Нашето училище предлага обучение по съвременни и предпочитани специалности, учениците получават качествени знания и отлични професионални умения. Ние разполагаме с четири компютърни кабинета, модерно обзаведени учебни стаи и работилници, собствено общежитие.

Провеждаме ежегодно производствена практика и професионално обучение по всички специалности в Германия и Италия. Учениците имат възможност за изява и развитие на личностните заложби в разнообразни извънкласни дейности.

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.