• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

profialp.com

Посещения: 1675 Категория: Завършени сайтове 2008


Фирма за топлоизолация

Изработване на динамичен уеб сайт за услуги, модифициран шаблон от галерия, вътрешна галерия за уеб сайт

http://www.profialp.com

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изграждане на уеб сайт с админ система
  • модул Галерия за сайтове
  • модул Услуги за сайтове

Накратко за клиента

„ПроАлп” е фирма, предоставяща услуги в областта на строително-ремонтните работи. Дейността й се развива в две основни направления – външни и вътрешни довършителни ремонти. Към първите спадат – полагане на фасадни топлоизолации, хидроизолации, цялостно изграждане и ремонт на покриви и покривни конструкции, ремонт, инспекция и поддръжка на фасади, височинен монтаж на рекламни съоръжения и други конструкции, промишлен алпинизъм. Към вторите спадат - поставяне на теракот и фаянс, шпакловки, замазки, монтиране на гипсокартон и окачени тавани, полагане на бои, и други довършителни работи. Подробна информация, както и снимки, за предлаганите от нас услуги, ще намерите в секция "Услуги" на този сайт.

При външните ремонти работят както от скеле, така и по алпийски способ, в зависимост от това, какво позволяват особеностите на конкретната сграда или обект.

Използват само сертифицирани материали на водещи чужди и български производители. Марката на материалите можете да изберете и сами, а в случай, че се колебаете, ние с удоволствие ще помогнем във вашия избор.

Фирмата предлага:

компетентна консултация за избор на подходящите материали;
безплатен оглед;
договор;
5 год. гаранция за монтаж;
отстъпки за големи квадратури /над 200 кв.м/.
 

 

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.