• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

tabloto.com

Посещения: 2345 Категория: Завършени сайтове 2008


Сайт за обяви

Сайт дизайн от галерия модели за уеб сайт, изработка на уеб сайт тип Класик, модул за обяви, разработен модул за смс плащания към mobio.bg

http://www.tabloto.com

Съдържание на сайт дизайн пакет уеб сайт

  • изработка на пакет уеб сайт Класик
  • модул Обяви за уеб сайт
  • модул за СМС разплащания в уеб сайт

Накратко за клиента

Сайт за безплатни обяви от подателя.

Всеки ден над 1000 нови обяви.
Публикувайте вашата обява, намерете това което търсите!
Не губете време в търсене на обяви в интернет.
Всички обяви на едно място!

Публикуване на обяви
Публикуването на обяви е безплатно в сайта. Не е задължителна регистрация. Но! Ако желаете на по-късен етап да редактирате или изтриете обявата си, ще е необходимо да се регистрирате и да подавате обявите си след като сте се "логнали" /попълнили данните в панела вход влявото тясно меню/

Преглеждане на обяви
Всички обяви са видими в сайта. Недостъпна е само контактната информация на самите обяви. Преглеждането на обявите не изисква подаване на SMS, нито пък регистрация в сайта.

Отключване на обяви с SMS
За да "отключите" обявите / за да са видими и контактните данни/ е необходимо да изпратите еднократно SMS на кратък номер 2250 с крайна цена 0.60 лв. След въвеждане на получения код, контактната информация за всички обяви става видима за вас с продължение 24 часа. Т.е. може през следващите 24 часа да изполвате същия код за отключване на обявите.

Защо се налага заплащане с SMS
Сайтовете за обяви, генерират голям трафик на посещения. Собственика на сайта заплаща такси за домейн, хостинг и поддръжка. В едни сайтове тези разходи се компенсират с рекламна политика, в други с SMS. Развитието на този сайт е с най-ниска цена на SMS и достъп до всички обяви в сайта в продължение на едно денонощие. С най-малко рекламни банери и натоварващи зареждането на сайта.

 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.