• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

casyopea.bg

Посещения: 1332 Категория: Завършени сайтове 2009


Сайт за козметика

Изработка на пакет уеб сайт Магазин Мини, уеб дизайн на избран шаблон от галерия с платени шаблони, и модифициран конкретно за нуждите на клиента

http://casyopea.bg

Съдържание на пакета уеб сайт

  • пакет Магазин

Накратко за клиента

Онлайн магазин на фирма Касиопеа

Касиопея е основана през лятото на 2002 година. Първия си магазин откриват в София – столицата на България. Положителните отзиви спрямо концепцията за магазинa ги изненадва, но и ги насърчава да я развият.

Касиопея, която в момента обхваща десет магазина, поддържа и едновременно с това разширява единствената по рода си позиция като водеща верига от магазини в своята си област.

При сегашното динамично темпо на живот, не е лесно човек да намери деликатния баланс между удоволствието, семейството и кариерата.

Касиопея ви дава възможност, доколкото може, да се радвате на това необходимо време, отделено само за вас самите.

С прекрачването си в техните магазини вие ще се почувствате все едно, че сте във вълшебен сън или преживявате приказка, като се насладите на топлото посрещане и обслужване и се поглезите с широка гама от подхранващи спа продукти с превъзходен аромат.

Всичките им сапуни, свещи и козметични продукти са ръчно направени. Всички те са произведени с любов и загриженост в собствените им заводи, в които използват уникални аромати и съставки. 

Виц за отмора

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: 'Точа мечове. Изгодно.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.