• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

kipra.org

Посещения: 1559 Категория: Завършени сайтове 2009


Чипровски килими

Изработка на пакет уеб сайт с онлайн магазин, избран шаблон от галерия за уеб шаблони

http://kipra.org

Съдържание на пакета уеб сайт

  • изработка на уеб сайт с онлайн магазин - пакет Магазин

Накратко за клиента

kipra.org - тук ще намерите път към отдавна отминали времена, ще си спомните за бабиния скрин, за пъстрите килими с които греят старите възрожденски къщи, ще се потопите в свят на багри и шарки отразяващи величието и хармонията на природата около нас.

Кооперация Кипра е създадена през далечната 1920г. като килимарска трудово-производителна кооперация “Ръчен труд”. От тогава до днес кооперацията е неотменно пазител на установените норми и стандарти при производството на чипровския килим и основен генератор на идеи за подобряване качеството и облика му. 

През своята 89 годишна история кооперацията е водещ, а в определени моменти и единствен производител на известния у нас и в чужбина чипровски килим. 

Въз основа на техните разработки е приет и българският държавен стандарт за чипровския килим. 

Кооперацията е носител на редица отличия за качество присъдени от български и международни институции /златни медали от Пловдивския панаир, златна звезда за качество Мадрид и др./. 

Цялата дейност по производството е локолизирана в град Чипровци, което отговаря на патента за географски произход на килима. 

Днес екип от млади служители работи по амбициозна програма, която да направи закупуването на чипровски килим едно прекрасно изживяване, предоставяики възможност за нощуване в града, участие в хоби курсове, запознаване с местната кухня и традиции.

 

 

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.