• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

odesos-futsal.com

Посещения: 1933 Категория: Завършени сайтове 2009


Спортен клуб ФК "Одесос"

Изработка на пакет уеб сайт Класик, галерия за уеб сайт, форум за уеб сайт, видео.

http://odesos-futsal.com

Съдържание на пакета уеб сайт

  • пакет Класик, Галерия, Форум, Видео

Накратко за клиента

Сайт на клубния тим на ФК Одесос Дастимакс Варна по футзал.

В сайта ще намерите всички подробности за ФК Одесос Дастимакс, резултати и статистики от мачове, очаквания за предстоящите срещи на тима, подробни репортажи от двубоите, всичко за играчите и треньорите в отбора.

Тук ще намерите актуални връзки към интересни сайтове в световен мащаб и данни за хората които им помагат като партньори в начинанието.

Сайта обещава да има редовни публикации като топ интервю с известна личност в средите на футзала и плажния футбол, история-място кадето ще имате възможност да прочетете за звездните моменти на Одесос и медии, където ще публикуваме важни за спортовете статии, както и още куп други изненади за Вас.

Пожелаваме си на добър път и Ви желаем приятни мигове с odesos-futsal.com!

 

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.