• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

aspektruse.com

Посещения: 787 Категория: Завършени сайтове 2010


Кетъринг услуги

Изработка на пакет уеб сайт Мини, уеб дизайн на модел индивидуален дизайн, галерия за уеб сайт използвана като портфолио

http://aspektruse.com

Съдържание на пакета уеб сайт

  • пакет Мини

Накратко за клиента

Lucky Onion Catering е търговска марка, с която АСПЕКТ ООД гр. Русе развива традиционния събитиен кетъринг.

Ние сме млада, динамична и оптимистично настроена компания, която разполага с необходимото оборудване за създаване на временна, приятна атмосфера на избраното от Вас място. Ние знаем, че взискателността на непостоянното място е много по-голяма от тази на постоянното, но се втурваме в надпреварата, убедени, че можем да направим Вашето събитие по-добро от очакваното!

Ние можем да разположим нашето оборудване в тента, самолетен хангар и дори в бижутериен магазин! Ние ще изберем стила на обслужване, който ще гарантира задоволяване нуждите на гостите, а когато сме постигнали това, ще добавим малко магия за да превърнем събитието в специално.

Lucky Onion Catering ще Ви впечатли със своя творчески усет, ориентиран към отделните елементи. Ние ще използваме неповторими идеи и деликатен подход, в търсене на новото разбиране за кетъринг. Ние ще предизвикаме Вашето добро настроение по време на всяко събитие, а след края му ще имате само положителни емоции защото:

Ние владеем изкуството на празника!

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.