• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

best-pets-holiday.com

Посещения: 779 Категория: Завършени сайтове 2010


Хотел за кучета и котки

Изработка на динамичен уеб сайт - пакет Безплатен /малка платформа за сайт с галерия и форма за контакт/

 http://best-pets-holiday.com

Накратко за клиента

Хотел за кучета и котки “Best Pet’s Holiday” се намира съвсем близо до столицата - в гр.Банкя.


Районът е известен с чистия си въздух и изворите с минерална вода. На територията на града и около него има множество обществени паркове, зелени поляни, борови и широколистни гори, които са много подходящи за разходка на кучета от всички породи.

Хотелът за домашни любимци “Best Pet’s Holiday”отвори врати съвсем скоро, откриването се състоя на 1 Август 2010г.

Когато се налага да отсъствате от дома, отивате в чужбина, на почивка, командровка и т.н., и нямате възможност да вземете със себе си вашият четириног приятел, тогава можете да се обърнете към нас. Доверете ни се, ние ще се погрижим вашето куче / котка да почувства максимален комфорт, по време на престоя си в пансиона. В превод от английски името на хотела – „Best Pet’s Holiday” означава – „Най-добрата ваканция за домашни любимци”. Това е и нашата цел, четириногите ни гости да се чувстват все едно са във ваканция, не само хората могат да ходят на почивка!

Освен екологично чистия район, материалната база и богатия набор от услуги, много важно е отношението на екипа към всеки наш гост. Капацитета на хотела не е голям и това позволява на служителите да подходят индивидуално към всяко куче и котка , да му обърнат нужното внимание и да се съобразят с всички специфични нужди на четириногия гост.

Разгледайте подробно галерията със снимки, страницата с предлаганите от нас условия и услуги . Постарали сме се да направим хотел за кучета и котки Бест Петс Холидей едно хубаво и приятно място, където всеки гост да бъде обгрижван с внимание и любов, да внесем уюта и топлината на дома

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.