• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2010

Посещения: 670 Категория: Завършени сайтове 2010


Системи за електронно заключване

Изграждане на уеб сайт тип информативен сайт с пакет Безплатен. В пакет Безплатен за изработка на сайт е включена админ система, форма за контакт и онлайн галерия. За клиента е допълнително изработен флаш за сайт и поставен в горната част на сайта.

elektronno-zaklyuchvane.com

Накратко за клиента elektronno-zaklyuchvane.com

Заключващите системи са основна част от охраната на даден обект. Ние Ви предлагаме заключващи системи, защитени от механични, електронни и електрически въздействия, както и от високотехнологични методи за разбиване и взлом. Продуктите ни са съобразени с най-съвременните изисквания за качество, прецизност и лекота на експлоатация.Ако входът или изходът, не се заключат качествено, всичко останало, което се монтира с цел защита от външен достъп е безсмислено.

      - Висока надеждност и сигурност на кода
      - Управление на неопределен брой брави само с един електронен ключ
      - Висока вандалоустойчивост
      - Удобство и практичност
      - Контрол на достъп
      - Проследяване на събитията и достъпа до системата

Прeдлагаме продажба,монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на аудио и видео-домофонни системи на водещите български производители БЕТАМАРК , ER-TE, БАЛКАН БИТ. Изграждане,въстановяване на електро инсталации. Монтаж на икономично стълбищно осветление с LED осветление и ПИР ДАТЧИЦИ

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.