• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2010

Посещения: 855 Категория: Завършени сайтове 2010


Печатница

Изработване на информативен фирмен сайт с помощта на пакет Безплатен. Пакет Безплатен получава всеки клиент, който заплати такса домейн и хостинг за 1 година. Пакет Безплатен се използва за първоначално представяне на фирма в онлайн обществото. Той съдържа в себе си малка админ система, форма за запитване и галерия. С негова помощ могат да бъдат изградени неограничен брой вътрешни страница за един малък информативен тип сайт.

grafix-bg.com

Накратко за клиента на grafix-bg.com

“Печатница Графикс” е създадена през 1993г. в гр.Кюстендил с основен предмет на дейност печат и довършителни процеси. Печатницата е специализирана в производството на пълноцветна продукция от различен характер.

Проспекти, каталози,плакати, флаери, дипляни , листовки, етикети /конвенционални и самозалепващи/, картонени и микровелпапе кутии, календари /работни и многолистни /, фирмена акциденция /фактури,бланки и визитки/, периодика списания, бюлетини, производство на книги за Франция, Холандия и други европейски страни.

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.