• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2010

Посещения: 907 Категория: Завършени сайтове 2010


Спред търговия

Изработка на уеб сайт пакет Магазин

http://konsumativ.com

Съдържание на пакета уеб сайт

  • изработка на динамичен уеб сайт пакет Магазин с пазарна кошница

Накратко за клиента

С цел по-високо качество на предлаганите от нас материали и възможно най-бързи срокове на доставка, ние създадохме за Вас удобен и лесен за използване електронен магазин. Можете да поръчвате он-лайн, по телефон или по e-mail в удобно за Вас време. „Бориван” ООД работи за Вас без почивен ден. Материалите и препаратите, които използваме, са на водещи мултинационални компании и са сертифицирани за качество и безопасност по: H. A. C. C. P, ISO 14001, ISO 9001.

За да Ви предложи най-ниски цени, фирма  „Бориван” ООД осъществява директен внос на всички свои продукти.

За всеки клиент предлагаме висококачествени стоки с богат асортимент. Нашите съвременни системи и професионални решения за Вашия офис, склад, производство, апартамент  и други помещения, са на много високо ниво.

Освен хигиенни консумативи като тоалетни хартии, индустриални ролки, кърпи за ръце, почистващи кърпи за еднократна употреба, козметични кърпи и много други, ние предлагаме  също така и пълен набор от почистващи препарати и професионално оборудване.

При нас можете да поръчате препарати за почистване на подови настилки, мебели, санитарни възли и всичко останало, свързано с почистващите препарати. Освен хартиени продукти, при нас можете да намерите и оборудване за почистване - мопове, метли, дръжки, държачи, кофи, колички и още много други.

Нашите търговци  са в състояние да Ви предложат професионални консултации в сферата на професионалното почистване.  Освен консултации, те могат да Ви предложат и обучение на Вашия персонал с цел по-високо качество на почистването на Вашия офис.

Основната цел на екипа на „Бориван” ООД е да предложим на всички наши клиенти:  качествено обслужване в бързи срокове и богат асортимент от продукти за всеки клиент, за всеки вкус и всеки бюджет!

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.