• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2010

Посещения: 872 Категория: Завършени сайтове 2010


Слънчеви инсталации

Изработка на динамичен тип сайт Каталог /каталогизираща система за продукти/, платен дизайн за сайт

 http://slavov.bg

Накратко за клиента

Изграждането на слънчеви инсталации

На планетата има само една сила, която има достатъчна мощ да влияе на глобалният климат. Само един неизчерпаем извор на енергия, който е безплатен за всички и дава живот в природата. Слънцето !

Славов ООД са специалистите, които учейки се от природата, се развиват в събирането и съхранението на тази енергия. Сега с тяхна помощ всеки може да се възползва от тази енергийна мощ.

Дейността на фирма "СЛАВОВ" ООД е насочена изцяло в изграждането на слънчеви инсталации осигуряващи гореща битова вода, както за домакинствата, така и за промишлени предприятия, хотели, за отопление на открити и закрити водни басейни.

Стремежът им е да бъдат максимално полезни като осигурят не само доставката на продуктите, но и цялостна консултация, проектиране, гаранционно и след гаранционно обслужване на изградените слънчеви инсталации.

С коректност фирма "СЛАВОВ" печели доверието на своите клиенти.Те са  на Ваше разположение за да отговорят на всяко конкретно запитване, да Ви запознаят подробно с всички предлагани от продукти и да обсъдят възможностите за бъдещо сътрудничество.

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.