• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 1030 Категория: Завършени сайтове 2011


Яхтен сервиз

Изработване на динамична система с админ управление за  яхтен сервиз. В сайта е разработена мини галерия за всяка индивидуална страница, като управлението е през админ частта. Включването на снимки в страница с помощта на минигалерията става за няколко минути, като просто се качват снимки и изображения в една директория на сървъра. Скрипт вика съдържанието на тази директория и я листва в конкретната страница с помощта на ефектно отваряне на снимка в прозорец. Изработка на панел за реклама с банери. Динамична система за новини. Изграждане на разлистващо меню, включващо категории и подкатегории с продукти, поддръжка и сервиз. Двуезична версия на сайта.

isi.bg

Накратко за сайт isi.bg

Нашата компания е най-старата в България занимаваща се с яхтен сервиз. Началото и е поставено през 1991 година като ЕТ “Атлас яхт сервиз” и в последствие трансформирана на ИСИ ЕООД. След 1992г. се специализираме в производството на платна. През цялото си развитие сме се стремили да задоволяваме напълно желанията на нашите клиенти и да им предоставяме качественни и надеждни продукти. В резултат на това все повече клиенти ни гласуват доверие. Разширявайки гамата на производството си от туристически и спортни платна, тенти, чохли, покривала, бимини, spray-hoods, dodgers, snuffers, Lazy-Jacks, fender-covers, ние се стремим да покрием всички изисквания.

Ние се борим за Вашето доверие и веднъж спечелвайки го ще направим всичко за да го задържим.

Всички притежатели на продукти с марката ИСИ знаят, че ще бъдат обслужени с предимство, бързо и качествено.

Близо 90% от яхтите в България използват продукти на ИСИ.

 

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.