Коледна отстъпка при Изработка на сайт Коледна отстъпка при Направа на сайт Коледна отстъпка при Изработване на сайт Коледна отстъпка при Изграждане на сайт Коледна отстъпка при Изработка на сайтове Коледна отстъпка при Изработване на сайтове
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 732 Категория: Завършени сайтове 2011


Консултанска фирма

Уеб дизайн и проектиране на сайт за консултанска фирма Зет енд Зет ЕООД. Сайт тип информативен с богата админ система, която позволява пълен контрол върху съдържанието и управлението на динамичен уеб сайт. В сайта са раздвижени възможностите за показване на различни видове панели от лявата страна в зависимост от избраната страница. Използван е панел за връзки. Изработена динамична секция с новини, в която в отделен панел се акцентира вниманието на посетителите върху последните новини.

zandz-consulting.com

Накратко за сайт zandz-consulting.com

 

Зет енд Зет ЕООД Ви предлага следните услуги, които можете да получите, сключвайки с нас договор за абонаментно обслужване:

 

  • счетоводни услуги,
  • трудово-правни, данъчни, осигурителни и застрахователни консултации,
  • регистрация по ЗДДС.

Зет енд Зет ЕООД Ви осигурява и гарантира професионално, модерно и качествено обслужване.

Нашите водещи ценности са:

  • Честност,
  • Коректност,
  • Точност,
  • Конфиденциалност.

Ние - Зет енд Зет ЕООД, сме постоянни съветници на нашите клиенти, като се стремим да изграждаме делови контакти, базирани на взаимно доверие и уважение.

Желанието ни е да установяваме дългосрочни и развиващи се взаимоотношения, помагайки на клиентите ни да постигат своите високи цели.

Доверете ни се и нека станем част от Вашия успех!

 


Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Уеб дизайн, динамични сайтове. Изработка на уеб сайт. Изработка сайтове. Изработка на сайт, София. Изработване на уеб сайтове. Изработване сайт. Изработка на фирмени сайтове