• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 1534 Категория: Завършени сайтове 2011


Производство на бетонови изделия

Използване на пакет за изработка на сайт - Безплатен тип. Безплатната платформа за създаване на уеб сайт предлага възможност за неограничен брой вътрешни страници и редакцията им. Това са т.нар. информативни уеб страници. Такъв тип страници служат за представяне на дейност, услуги или продукти в един интернет сайт. Безплатния тип уеб сайт се използва именно за анонсиране на интернет обществото за дадена фирма, услуга или стока. Това е най-изгодния вариант за начало на вашето интернет присъствие. Админ системата позволява качване на изображения, таблици и графика през интерфейса си.

asakov.com

Накратко за сайт asakov.com

Ние сме малка семейна фирма, която неспира да разширява продуктовата си гама и успешно се налага на пазара с производство на бетонови изделия: Тротоарни и декоративни плочки, Облицовки, Коминни тела, Оградни блокчета и др. Наш приоритет е да предложим на бъдещите ни клиенти качествени продукти на конкурентни цени . Eто защо ние работим с вносни материали като: оксидна боя за бетон марка TR-303. Y-710 .HM-470 . BR-600. внос от Чехия / пластификатор СП-1 внос от Русия / ускорители КХ внос от Украйна / Търговската ни политика е изключително либерална и склонна на компромиси към настоящи и бъдещи клиенти: строителни борси , фирми за строително-ремонтни дейности, магазини и търговци на едро !

Производство на:

  • Тротоарни плочки
  • Облицовки
  • Декоративни плочки
  • Изделия от вибро-пресован бетон
  • Други изделия от бетон

 

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.