• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 1156 Категория: Завършени сайтове 2011


Сайт за автомобили

Изработкване на конструкция за сайт тип статийна директория. За изработката на този тип сайт е използвана конструкция пакет Класик. Сайта е подразделен на секции, като всяка секция си и ма свои категории изнесени в лявото меню на сайта. От своя страна пък всяка категория от уеб сайт-а има неограничен брой вътрешни страници. Всички страници се изработват през админ система за управление и изграждане на уеб сайт. Тъй като такъв тип сайт се нуждае от твърде честа редакция и актуализация, в процеса на изграждане на сайт-а е предвидено използването на галерия, като се характеризира с това, че снимките се качват като един пакет /предварително оразмерени/. Системата автоматично генерира малки изображения за тъмпнели и ги разполага по четири снимки на ред. Галерията има неограничен брой подкатегории. Използвани за допълнителни модули, които показват последните публикувани статии в сайта, както и модул тип "популярно" - това са статиите с най-голям брой преглеждания.

arenacars.com

Накратко за сайт arenacars.com

Българският сайт за автомобилни снимки. Автомобили, хибриди, електрически коли, концепции, тунинг, ретро. Автомобилни изложения. Реклама.

Един различен сайт в света на автомобилите. Сайт в който се поместват интересни статии за автомобили и всичко свързано с тях. Снимки и изображения, интересни и любопитни факти

 

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.