• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Онлайн магазин

Посещения: 1550 Категория: Завършени сайтове 2011


Онлайн магазин за алкохол

Изграждане на онлайн магазин и сайт за продажба на алкохол. Сайта е разработен с компонент за пазарна кошница и пазаруване чрез онлайн поръчка. Всички продукти в уеб сайта са представени с кратко и подробно описание, както и със съпровождаща ги снимка. Изработване на пазарна кошница за сайт с помощта на която посетителите на сайта могат да разглеждат и съответно добавят стоки в своята онлайн кошница. След приключване на избора на стоки в сайта, потребителя изпраща заявка в която са описани неговите стоки. 

avinoteca.com

Накратко за сайт avinoteca.com

Настоящият интернет магазин има за цел да ви предостави продукти, които трудно могат да бъдат открити в магазинната мрежа.

Продуктите са предназначени за всички категории клиенти, които искат да опитат и си доставят удоволствие от творения изцяло от природни продукти и произведени по изключителни рецепти, целящи да Ви доставят неописуемо удоволствие от употребата им.

Продуктите са подходящи, както за лична употреба , така и за подаръци!

Желаем Ви великолепни мигове с Нас !

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.