• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Електроуслуги

Посещения: 1041 Категория: Завършени сайтове 2011


Сайт за Електроуслуги

Изграждане на сайт за електроуслуги, домофони и домофонни системи, контрол на достъпа, ВиК услуги и железарски услуги. Уеб сайт изграден на базата на пакет Класик. Закупен дизайнерски шаблон за изработване на сайтове. Сайт с флаш анимация за интро. Форум за предлаганите услуги. Изработена е и галерия за уеб сайт. Сайт са много богата админ система и пълен контрол на достъпа до вътрешни страници, панели, менюта и др. части съдържащи се в основния сайт.

electrocity.bg

Накратко за клиента на electrocity.bg

Електросити ЕООД е регистрирана през 1994 г. Започва дейността си с ремонт на битова техника и изграждане на електро и ВиК инсталации. Постепенно разширява дейността си и започва да осъществява абонаментно поддържане на електро и ВиК съоръжения и инсталации, домофонни уредби, вътрешни ремонти на фирми, бизнес-центрове, здравни учреждения, училища, детски градини, търговски обекти и др. Ние вярваме, че трябва да предложим най-доброто на нашите клиенти, поради което се стремим да поддържаме високо качество на предлаганите услуги.

Основен фактор за успеха е доволния клиент, а това изисква всяко едно партньорство да е базирано на професионализъм, коректнст и лоялност в отношенията, както и надеждост за предоставената услуга.

Благодарение на отговорността и старанието, с което изпълняваме всяка възложена поръчка, балансираните ни цени, перфектната поддръжка и постоянното развитие на услугите ни нашите решения са подходящи, както за фирми така и за частни клиенти.

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.