• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Портфолио на изработени сайтове 2011

Посещения: 901 Категория: Завършени сайтове 2011


Шивашка кооперация

Изработка на онлайн магазин с пакет Магазин Макс. В пакета за изработване на уеб сайт има използвани модули за категоризация на продуктите по два признака - принадлежност към категория и принадлежност към колекция. Така продуктите в онлайн магазина могат да бъдат разглеждани или по категория или по избор на колекция. Всички продукти в онлайн магазина имат възможност за поръчка по размер и цвят на продукта. Автоматизиран модул за следене на нови продукти в онлайн магазина и извеждането им в отделна страница с бутон Нови стоки. Разработена онлайн кошница за поръчване на няколко стоки от продуктовия каталог  и изпращането на обща заявка за тях.

shop.novsvjat.com

Накратко за сайт shop.novsvjat.com

 

ТПК ”Нов Свят” е създадена през 1945г. по инициатива на група местни шивачи, които със собствени машини и оборудване започват производство на облекло и стоки за бита. За кратък период от време кооперацията успява да се наложи като единствен производител в региона, задоволяващ потребностите на населението от текстилни и трикотажни стоки и шивашки услуги.

 

ТПК “Нов свят” е име с традиции в производството и реализацията на конфекционни изделия повече от шест десетилетия. През последните 15 год. кооперацията се специализира в производството на дамски облекла. Продуктовата гама обхваща – поли, панталони, сака, якета, блейзери и костюми. Годишно в кооперацията се произвеждат около 80 хил. бр.
облекла, от които на 90% за износ, най-вече за пазарите в Германия, Франция и Англия.

Кооперацията разполага със собствена модерна производствена база, складове, търговски обекти и административен център с обща площ 2400 кв.м.


Виц за отмора

Срещат се двама програмиста. Единият тъжно казва:
- В моя живот се появи Зъл Вирус!
- Какъв е този вирус?
- Тъща!
- Трябва да си взимаш Добър Антивирус!
- Какъв е този антивирус?- Ракия!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.