• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на сайт за транспорт, пакет Лесен - sofiaautotrans.com

Посещения: 735 Категория: Завършени сайтове 2013


Сайт за транспортни услуги

Изработка на сайт за транспортни услуги

Изработване на фирмен сайт за транспортни услуги. Сайтът е информативен уеб сайт, в който се предоставя информация за фирма Ауто Транс, София. Фирмата е специализирана в сферата на транспортните услуги. Сайтът бе изработен с цел рекламно представяне на дейността на фирмата в интернет. На вниманието на посетителите е предоставена информация и галерия на фирмените микробуси.

Изработване на сайт за транспортни услуги - sofiaautotrans.com

Разработен сайт с пакет Лесен, разполагащ с изключително интуитивен админ панел за поддръжка на сайт. Изработеният сайт е многоезичен сайт и разполага с три езикова версия - български, руски и английски език. Към сайта е направена стандартна сайт форма за контакт, както и форма за мнения на клиенти. Получените данни се проверяват от администратор, след което се публикуват в уеб сайта.

sofiaautotrans.com

Накратко за сайт sofiaautotrans.com

 

София Ауто Транс е с над десет годишен стаж в сферата на туристическия транспорт. На своите клиенти предлагаме комфортни пътнически микробуси снабдени с европейски лиценз и отговарящи на всички изисквания на европейското законодателство за международен транспорт.

 

Нашите шофьори са отлични професионалисти, ще ви посрещнат с усмивка и ще се погрижат за вас и вашия багаж.

 

София Ауто Транс е сбогат опит в следните мероприятия:

  • - Обиколка на страната с цел посещение на забележителности
  • - Трансфери от летище до всяка точка на страната и обратно
  • - Транспорт за семинари, сватби, бизнес пътувания и др.

 

В София Ауто Транс особено много се държи на корекността. Ние никога няма да ви подведем, знаем какво правим така че доверявайки се на нас, можете да не мислите за транспорта, а да обърнете внимание на другите си ангажименти.
 

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.